Syysloman perhepäivät

Lasten liikennekaupungissa vietetään iloisia perhepäiviä koko syysloman ajan. Ma-Pe 12.-16.10.2020 klo 9.00-15.00 on mahdollista päästä polkuautoilemaan.

Perhepäivissä ei järjestetä erikseen opetusta vaan lasten mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opettavat lapsia liikenteessä sekä pitävät muutenkin huolta että kaikilla on mukavaa ja turvallista olla. Toimintaan osallistuminen ei maksa mitään!

Pyrimme huolehtimaan tilojen sekä välineiden puhtaudesta mahdollisimman hyvin. Autoja putsataan jokaisen käyttäjän välillä. Toivomme myös asiakkaiden huolehtivan omasta käsihygieniasta erityisen hyvin sekä kaikkia yli 15-vuotiaita käyttämään kasvomaskia, myös ulkotiloissa. Liikennekaupungin sisätiloista vain wc-tilat ovat asiakkaiden käytössä.

Myös erilaiset lapsiryhmät (päivähoito, päiväleiri…) ovat tervettulleita reippailemaan. Ryhmille emme voi varata omia aikoja vaan toiminta on koko ajan kaikille avointa. Pyydämme ryhmiä kuitenkin ilmoittamaan tulostaan etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä autoja.

Paikalle kannattaa saapua mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä hyödyntäen. Liikennekaupungin ympäristössä on hyvin rajallinen määrä pysäköintitilaa.

Oman liikenneyhteytesi löydä täältä.

Lasten liikennekaupunki
Auroranportti 2