Liikennekaupungin kesätoiminta alkaa 1.6.2020!!!

Lasten liikennekaupunki aloittaa avoimen kesätoiminnan 1.6.2020 klo 12.00. Toimintaa pyritään järjestämään mahdollisimman turvallisesti ja laadukkaasti. Aikaisemmista kesistä poiketen olemme kuitenkin joutuneet rajaamaan toimintoja, mutta meiltä saa edelleen laadukasta liikenneopetusta lapsille ja perheille. 

Olemme huomioineet mahdollisimman tarkasti poikkeustilanteen mukanaan tuomat määräykset ja ohjeistukset sekä perehdyttäneet henkilökuntaa toimimaan vastuullisesti. Välillä voimme joutua rajoittamaan toimintaan osallistuvien ja alueelle päästettävien ihmisten määrää. Alueella vierailevilta edellytetään käsien desinfiointia sekä turvavälien noudattamista. Desinfioimme kalustoa ja muita kosketuspintoja säännöllisesti. 

Liikennekaupungin sisätilat pysyvät suljettuina asiakkailta.  Opetustoiminta tapahtuu myös ulkotiloissa. 

TOIMINTA 

Ma-To klo 9.00-16.00 tarjoamme kaikille 5-vuotiaille(synt.2015) ja sitä vanhemmille lapsille liikenneopetustuokioita ja polkuautoilua. Ensimmäinen tuokio alkaa klo 9.00 ja seuraavat aina puolen tunnin välein, tasalta ja puolelta. Opetustuokiot ajoineen kestävät siis noin 30min. Viimeinen tuokio alkaa klo 15.30.  

Pe ja Su vietetään ikärajattomia perhepäiviä klo 10.00-16.00. Perhepäivien aikana ei ole opetusta, mutta lapsen mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opastavat lapsia turvalliseen liikkumiseen sekä pitävät huolta että kaikilla on mukavaa ja turvallista olla. Ajoaika perhepäivissä on 30 min., mutta sitä voidaan joutua lyhentämään. 

Lauantaisin liikennekaupungissa ei ole toimintaa. 

Polkupyöräily ja potkulautailu liikennekaupungin alueella ei toistaiseksi ole mahdollista toiminnan aikana, edes omilla välineillä. Näiden välineiden käyttö toiminnassamme vaatii ohjaajiltamme pyöräilykypärän tarkistamista ja säätämistä. Pyrimme välttämään tällaista lähikontaktia. 

Myös aikaisemmilta vuosilta tuttu kaksipäiväinen polkuautokoulu on peruttu sen vaatimien lähikontaktien vuoksi. 

VAIN OIREETTOMANA PAIKALLE 

Muista myös Liikennekaupungissa kaikki annetut ohjeet henkilökohtaisesta hygieniasta ja saavu paikalle vain täysin oireettomana. Liikennekaupungissa on mahdollisuus käsien desinfiointiin. 

YSKI HIHAAN! 

PIDÄ TURVAVÄLI! 

EVÄÄT JA KIOSKI 

Toivomme että mahdollisia omia eväitä syötäisiin jossain muualla kuin alueellamme, jotta alueelle päästettävien ihmisten määrää ei tarvitsisi rajoittaa. Lähiympäristöstämme löytyy varmasti retkieväiden syöntiin soveltuvia alueita. 

Liikennekaupungin alueella toimii pieni kioski, josta voi ostaa kahvia ja muuta juotavaa sekä välipalakeksejä. Kioskin valikoima on hyvin rajallinen. Maksuvälineenä ainoastaan kortti tai MobilePay. 

SAAPUMINEN 

Liikennekaupungin vieressä sijaitsevan Laakson ratsastuskentän parkkipaikka on toistaiseksi varattu Laakson koronasairaalan henkilökunnan käyttöön. Suosittelemme saapumaan paikalle julkista liikennettä käyttäen tai reippaillen. Oman liikenneyhteytesi löydät reittiopas.fi  

Helsingin jäähallin parkkipaikalla saattaa myös olla mahdollisuus pysäköinnille.