1.3.-luokkalaisten liikennekoulujen varaus jatkuu

1.3.-luokkalaisten liikennekoulujen varaamisessa olleet ongelmat on ratkaistu ja varaaminen onnistuu jälleen! Varauksia voi tehdä osoitteessa https://varaamo.hel.fi/resources/awn3b2epjl5a?date=2020-04-01 

1.-3.-luokkien opettajat voivat varata luokalleen 1,5h liikenneopetuspaketin lasten liikennekaupungista. Opetuskerrat pitävät sisällään lasten tärkeimpien liikennesääntöjen opettelua sisällä luokkatilassa sekä käytännön harjoittelua ulkona liikennekaupungissa polkupyöräillen ja kävellen. Liikennekaupungista löytyy kaiki tarvittavat välineet ja tarvikkeet harjoitteluun mutta omat pyöräilykypärät kannattaa ottaa mukaan. Toki niitäkin löytyy lainaksi.
Lisätietoja tunneista saa soittamalla liikennekaupunkiin 09-310 89047 tai lasten.liikennekaupunki@hel.fi Vastaamme puhelimitse tuleviin kysymyksiin arkisin ma-to klo 8-15 ja pe 8-12.
Kevään liikennekoulut järjestetään aikavälillä 1.4.-18.5.2020.