3 viikkoa kesätöissä täällä Lasten liikennekaupungissa…

MOI

Oon ollu nyt 3 viikkoa kesätöissä täällä Lasten liikennekaupungissa ja tuntuu, et tää on paras kesäduuni mitä voi vaa saada. Työt on monipuolisia ja kukaan ei seiso samassa paikkaa koko päivää. Päivän aikana pääsee portille ottamaan asiakkaita vastaan, pitämään oppitunteja, lakasemaan katuja, korjaamaan polkuautoja ja –pyöriä ja tuuramaan kahvilaan. Kiireisinä päivinä ei tarvii miettii että mitä tekis vaa aina löytyy jotaki mitä voi tehä. Sadepäivinä kun on hiljaista eikä oo asiakkaita ni ollaan juteltu muitte työntekijöiden kanssa kaikesta mahdollisesta. Tylsiä hetkiä täällä eii oo vaa aina löytyy tekemistä tai juttu seuraa. myös se että ohi saattaa kävellä poliisi hevosia niin on 1 plussa. Tää on ollu kiva työpaikka ja oon saanu paljo uusii kokemuksii. 🙂

Ville   16v