Kliffat duunipäivät

Mietiskeltiin tässä muiden työnekijöiden kanssa, että millaisia ovat hyvät ja huonot työpäivät.  Aurinkoiset ja lämpimät päivät voivat olla hyvin vilkkaita. Ihmisiä voi käydä jopa 500 yhden päivän aikana. Näinä päivinä suurinosa ajasta kuluu ulkona ohjaamassa liikennetä ja opastamassa lapsia. Aina tämäkään työ ei ole mukavaa. Sateiset ja pilviset päivät ovat hyvin hiljaisia, jolloin työtä ei ole kovin paljon. Tällaisina päivinä joutuu käyttämään hieman mielikuvitusta, että saa päivät kulumaan. Liikennekaupungissa on hyvin paljon tehtävää, joita voi tehdä sateisina päivinä kuten verhojen pesu yms.

Meidän mielestämme mukaviin työpäiviin sisältyy aurinkoinen ja lämmin ilma, siitä saa hyvin paljon iloista mieltä ja energiaa. Positiivinen palaute aikuisilta ja varsinkin lapsilta piristää päiviämme entisestään. Myös kollegoidemme positiivinen asenne helpottaa nuorten sopeutumista työelämään. Aamuiset kahvihetket antavat lisää motivaatiota alkavaan työpäivään. Kun kyselimme mielipiteitä mukavasta työpäivästä olimme yhtämieltä siitä, että parasta päivissämme on, kun lapset oppivat lisää liikennekäytäytymisestä. Mitä enemmän käviöitä sitä parempia työpäivämme ovat. Näinä päivinä riittää paljon enemmän tehtävää. Suurinosa aikuisista on hyvin ymmärtäväisiä ja yhteistyökykyisiä kanssamme, eikä heidän kanssa tule mitään ongelmia. Kun yhteistyö toimii ohjaajien ja asikkaiden välillä, pystymme tarjoamaan kaikista parhaimmat kokemukset lapsille. Lasten sisukkuus on ilo meidän päiviimme, myös heidän halunsa oppia on meille palkitsevaa. Sääntöjä täällä noudatetaan todella hyvin, joten loukkaantumisia on hyvin vähän. Tietenkin pieniä haavereita tapahtuu sillon tällön muttei onneksi mitään vakavaa.

 

 

DSCN0681