Perheille

Perinteisesti Lasten liikennekaupunki tarjoaa lapsille ja perheille mahdollisuuden harjoitella turvallista liikenteessä liikkumista sekä teoriassa että käytännössä. Kesäisin ma-to kaikki lapset (kaikki kyseisenä vuonna 5-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat) osallistuvat opetukseen. Lapsi voi osallistua yhteen teoriatuntiin päivän aikana. Käytännönharjoittelun jälkeen pidetään puolen tunnin tauko, jonka jälkeen voi vielä osallistua käytännönharjoitteluun seuraavan ryhmän kanssa. Kesätoiminta on maksutonta. Lapset ovat huoltajan vastuulla. Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia. Alueelta löytyy myös pienimuotoinen kahvila, joka palvelee asiakkaita liikennekaupungin aukioloaikoina.

LISÄKSI ERILLINEN HUIPPUSUOSITTU POLKUAUTOKOULU 5-8 VUOTIAILLE
Polkuautokoulu alkaa joka viikko maanantaisin klo 14.30 koko kesän ajan. Polkuautokoulussa käydään kaksi kertaa saman viikon aikana aina maanantaina alkaen (ma ja ti klo 14.30). Yksi opetuskerta kestää noin yhden tunnin. Ei ennakko ilmoittautumista.

 

Liikennevalot kaupungissa ovat päällä aamusta iltaan joka päivä. Alueelta löytyy myös pieni leikkipaikka perheen pienimmille.

Liikennekaupunkimme voi kuitenkin olla iltaisin tai viikonloppuisin varattu yksityiskäyttöön, jolloin alue on suljettu. Varaustilanteen voit tarkistaa tästä. 

Liikennekaupungin tiloja voi myös vuokrata yksityiseen käyttöön esim. syntymäpäiväjuhlia varten kesäkauden ulkopuolella. Vuokrauksesta lisää tietoa täältä.