1.-3.-luokkien ennakkotehtävä

Ennen vierailua liikennekaupunkiin voitte tehdä koulussa ennakkotehtävän, joka ohjaa lapsia pohtimaan oman koulun ympäristöä liikenteen kannalta.

Tehtäviä voi soveltaa itseohjautuvasti ilman vierailuakin. Tehtävät ovat suuntaa-antavia ja voit toteuttaa ne omien aikataulujen ja resurssien mukaisesti. Paketti ei varsinaisesti vaikuta itse Lasten liikennekaupungissa vierailuun, joskin opetuksessa voidaan huomioida ja pohtia juuri teidän koulussa esiin nousseita tilanteita ja vaaranpaikkoja.

Lataa tehtävä PDF-muodossa tästä.

Kouluvierailuiden tehtäväpaketti 2018

Valmiista töistä voi koostaa näyttelyn koulun tiloihin, jolloin esim. isompia lapsia voi motivoida toimimaan opastajina pienemmille. Otamme mielellämme vastaan kuvia valmiista töistä ja mahdollisista näyttelyistä. Jaamme mielellämme myös joitain töitä tai niiden osia esim. Facebook-sivuillamme mallina ja opastuksena muille. Kuvien mukaan toivomme tietenkin taiteilijan iän, nimen, koulun ja mahdollisen luvan kuvan julkaisuun (otamme mielellämme kuvia myös vain omaan arkistoon).