Kesätoiminta päättyy 9.8 2020

Liikennekaupungin kesätoiminta päättyy 9.8 2020 ja palaamme palvelemaan ennakkoon varattuja koululuokkia (1.-lk) ja eskariryhmiä. Mikäli koronavirustilanne sallii, seuraavat  avoimet perhepäivät pidetään Helsingin koululaisten syyslomalla viikolla 42. Tarkemmat päivät ja kellonajat ilmoitetaan myöhemmin täällä nettisivuillamme, FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä.

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta kesä liikennekaupungissa oli vilkas ja täynnä hauskanpitoa.

Oppitunteja, polkuautoilua oli tarjolla 10 viikkoa. Näiden viikkojen aikana tuhansia lapsia kävi opettelemassa liikenteessä liikkumista turvallisessa ympäristössä.

Kiitos teille kaikille, jotka piditte huolen turvaväleistä ja käytitte runsaasti käsidesiä!

Löydymme myös TikTokista!!!