Hiihtoloman perhepäivät!

Koululaisten viettäessä ansaittua hiihtolomaa viikolla 8 on lapsilla mahdollisuus tulla reippailemaan Liikennekaupunkiin polkuautoillen!

17.–21.2.2020 vietetään (toivottavasti) lumisia perhepäiviä klo 9–15 Lasten liikennekaupungissa. Meillä polkuautoilu onnistuu myös talvisissa olosuhteissa, kunhan ajovarusteet ovat kohallaan. Perhepäivissä ei järjestetä erikseen opetusta vaan lasten mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opettavat lapsia liikenteessä sekä pitävät muutenkin huolta että kaikilla on mukavaa ja turvallista olla. Mukaan voit ottaa omat eväät, joita pääsee syömään lämpimiin sisätiloihin.

Myös erilaiset lapsiryhmät (päivähoito, päiväleiri…) ovat tervettulleita reippailemaan. Ryhmille emme voi varata omia aikoja vaan toiminta on koko ajan kaikille avointa. Pyydämme ryhmiä kuitenkin ilmoittamaan tulostaan etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä autoja.

Paikalle kannattaa saapua mielellään jlkista liikennettä hyödyntäen tai reippaille. Oman yhteytesi löydät Reittioppaasta.

Lasten liikennekaupunki

Auroranportti 2