Esikoululaisten kevään 2020 liikennekoulut varataan 28.11.2019 alkaen!

Tervetuloa eskarit ulkoilemaan ja oppimaan liikennesääntöjä liikennekaupunkiin!

Lasten liikennekaupungin kevään 2020 (8.1-30.3.2020) esikouluryhmille tarkoitetut liikennekoulut tulevat varattaviksi 28.11.2019 klo 8.00 alkaen. Kevään aikana liikennekoulun voivat varata kaikkien alueiden sekä ulkopaikkakuntalaisten ja yksityisten päiväkotien esikouluryhmät. Helsinkiläisille esikouluryhmille liikennekoulu on maksuton.

Liikennekouluun kuuluu etätehtävä sekä kaksi vierailua liikennekaupungissa. Vierailut varataan Varaamo-järjestelmän kautta verkossa. Varauksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Vierailut kestävät yhden tunnin, jonka lisäksi voitte halutessanne syödä retkieväät tiloissamme. Tunnin aikana esikoululaiset opettelevat lasten tärkeimpiä liikennesääntöjä sekä teoriassa että käytännössä. Tavoitteena on luoda yhdessä mahdollisimman turvallinen koulumatka. Käytännön harjoittelussa liikutaan ulkona, säässä kuin säässä, sekä jalan että polkuautoillen. Toimintamme pyörii täydellä teholla myös talviolosuhteissa, liikennekaupungin kadut aurataan aina tarvittaessa. Tunnille voi osallistua maks. 25 lasta. Opetuskielenä on suomi, ruotsinkielisistä liikennekouluista tiedotetaan erikseen.

Sähköinen varausjärjestelmä on kaksivaiheinen ja välillä ei kannata poistua tietokoneelta. Ensimmäisessä vaiheessa voit varata yhden vierailukerran kalenterista. Kun olet varannut ensimmäisen vierailuajan, saat sähköpostiin viestin, jossa annetaan ohjeet ja linkki toisen vierailun varaamiseen. Viesti saapuu pian, noin 1 min sisällä ensimmäisen varauksen tekemisestä. Toisen opetuskerran varattuasi saat kahden arkipäivän sisällä sähköpostiisi viestin, joka toimii varauksen vahvistuksena.

MUISTA VARATESSASI MERKITÄ ”TILAISUUDEN KUVAUS”-KOHTAAN 3 TIETOA:
PÄIVÄKODIN NIMI, RYHMÄN NIMI SEKÄ LASTEN LUKUMÄÄRÄ!

Jos nämä tiedot puuttuvat tai ryhmältä löytyy vain 1 varaus, varaus perutaan automaattisesti.

Huomioithan että Varaamo-järjestelmä vaatii sisäänkirjautumista, joka onnistuu Helsingin tai Espoon kaupunkien työntekijöiden henkilökohtaisilla tunnuksilla ja Helsingin päiväkotien yhteiskäyttötunnuksilla (ne millä kirjaudutaan sisään tietokoneelle) sekä YLE-, Facebook- tai Google+-tunnuksella. Huomaathan että yhdellä tunnuksella voi varata liikennekoulun kolmelle eri ryhmälle.

Lisätietoa varaamisesta tai liikennekoulusta voi kysellä lasten.liikennekaupunki@hel.fi tai 09 310 89047

Varausjärjestelmään pääset tästä: https://varaamo.hel.fi/resources/awltl675vnma?date=2020-01-06 Huomioithan että linkki toimii vasta 28.11.2019 klo 8.00 alkaen!

terveisin,

Liikennekaupungin väki