Syysloman PERHEPÄIVÄT 14.-18.10.2019

Koululaisten syyslomalla(vko42) reippaillaan liikennekaupungissa taas perhepäivien merkeissä!
Tervetuloa siis ma-pe 14.-18.10. klo 9-15 viettämään mukavaa ja opettavaista päivää polkuautoillen ja kävellen.

Perhepäivissä liikennekaupungissa ovat käytössä siis polkuautot. Lapsille ei ole järjestetty liikenneopetusta vaan mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opettavat lapsille turvallisen liikkumisen saloja. Ajoaika on 30 min, mutta jos alueella on samaan aikaan paljon lapsia, voidaan polkuautojen ajoaikaa joutua rajoittamaan.

Liikennekaupungin alueella voitte hyvin syödä omia eväitä.

Ryhmät ovat myös tervettulleita perhepäiviin mutta toivomme ryhmien ilmoittavan tulostaan etukäteen 09 310 89047 tai lasten.liikennekaupunki@hel.fi

Liikennekaupungin viereinen Laakson ratsastuskentän parkkipaikka on varattu muuhun käyttöön perjantaina 18.10. Muutoinkin suosittelemme saapumaan paikan päälle joko julkisilla liikennevälineillä tai reippaillen. Julkisen liikenteen yhteydet löydät reittioppaasta.