Kesätyötarinoita

Heippa, oon nyt ollut töissä täällä lasten liikennekaupungissa avustavana ohjaajana jo neljä viikkoa, joka on kulunut todella nopeasti ja on tuntunut vain muutamalta päivältä. Näiden viikkojen aikana olen päässyt tekemään ja oppimaan paljon uutta mm. Suojateiden maalaamisesta, polkuautojen korjaamisesta, oppituntien vetämisestä sekä siitä miten kahvila pyörii. Oppitunneista innostuin niin paljon, että olenkin heti toisesta viikosta lähtien vetänyt normaaleiden pyörä ja polkuauto oppituntien lisäksi polkuautokoulua.

Polkuautokoulu on kaksipäiväinen 5-8-vuotiaille suunnattu opetus, jonka toisena päivänä lapset saavat itselleen ikiomat polkuautokortit, joilla he jatkossa pääsevät ajamaan polkuautoja ilman oppitunneille menemistä. Tämän työn parhaita hetkiä ovat olleet ne kun on saanut lasten vanhemmilta kiitosta hyvästä opetuksesta ja ne kun pienten lasten suusta on kuullut monenlaisia mielenkiintoisia tarinoita.

Voin suositella lämpimästi kesätyöpaikan hakemista lasten liikennekaupungista huippu työporukan ja mukavan työympäristön takia. Täällä pääsee varmasti oppimaan uutta ja tapaamaan paljon erilaisia ihmisiä.

Essi