Liikennekaupungin kesä 3.6.-4.8.2019

Lasten liikennekaupungin kesä on taas pitkä ja täynnä toimintaa!

Meillä pääsee tutustumaan liikenteeseen ja harjoittelemaan liikenteessä liikkumista turvallisessa ympäristössä. Ja voi siinä samalla viettää hauskaa kesäpäivääkin!

Maanantaisin ja tiistaisin voi osallistua liikenneopetustunnille ja harjoitteluun polkuautolla.
Keskiviikkoisin ja torstaisin voi osallistua liikenneopetustunnille ja harjoitteluun polkupyörällä.
Opetustunnit alkavat aina tasatunnein ja kestävät noin puoli tuntia. Opetuksen jälkeen voi lopputunnin harjoitella polkuautolla tai -pyörällä päivästä riippuen.

Perjantaisin ja sunnuntaisin vietetään perhepäiviä, jolloin lasten mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opastavat lapsia turvalliseen liikenteeseen polkuautojen kanssa ja kävellen.

Ma-To kaikki lapset (vuonna 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat) osallistuvat opetukseen. Lapsi voi osallistua yhteen teoriatuntiin päivän aikana. Käytännönharjoittelun jälkeen pidetään puolen tunnin tauko, jonka jälkeen voi vielä osallistua käytännönharjoitteluun seuraavan ryhmän kanssa. Kesätoiminta on maksutonta. Lapset ovat huoltajan vastuulla. Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia

Lapsiryhmät! Ilmoitattehan meille etukäteen saapumisestanne, jotta osaamme varautua tuloonne. Maksimi ryhmä koko 12 lasta.  p. (09) 310 89047

Meillä on myös pieni KESÄKAHVILA!
Josta saa pientä evästä, varaathan mukaan MAKSUKORTIN!
Meillä ei voi maksaa käteisellä! Wou!

HUOMIOITAVAA: Torstaina 20.6.2019 liikennekaupunki sulkeutuu klo 14.00. Juhannusviikonloppuna 21.–23.6 2019 liikennekaupunki on suljettu.