Hiihtoloman perhepäivät liikennekaupungissa

Hiihtolomalla viikolla 8 lasten liikennekaupungissa vietetään iloisia perhepäiviä!

Tervetuloa siis reippailemaan maanantaista perjantaihin 18.-22.2.2019 klo 9.00-15.00. Perhepäivät ovat ikärajattomia, avoimia päiviä, joissa lasten mukana tulevat aikuiset ohjaavat ja opastavat lapsia liikenteessä. Liikennekaupunki tarjoaa käyttöönne polkuautot. Ajoaika on 30 min(tai vähemmän), jos polkijoita riittää enemmän kuin autoja. Tiloissamme saa syödä omia eväitä. Kahvilatoimintaa meillä ei hiihtolomalla ole.

Lapsiryhmät! Ilmoitattehan meille etukäteen saapumisestanne, jotta osaamme varautua tuloonne.

Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys auttaa lapsia askartelemaan loistotupsuja ti klo 12-15, ke klo 9-12 ja to klo 12-15.

Meidät löytää osoitteesta Auroranportti 2, 00250 Helsinki