Syksyn esikoululaisten liikennekoulut

Lasten liikennekaupungin syksyn 2018 esikouluryhmille tarkoitetut liikennekoulut tulevat varattavaksi 5.9.2018 klo 8.00 alkaen. Syksyn aikana liikennekoulun voivat varata koillisen, itäisen ja kaakkoisen alueen esikouluryhmät. Muut alueet, ulkopaikkakuntalaiset sekä yksityiset päiväkodit ovat vuorossa keväällä 2019. Helsinkiläisille esikouluryhmille liikennekoulu on maksuton.

Liikennekouluun kuuluu esikoulussa tehtävä ennakkoon aloitettava tehtävä sekä kaksi vierailua liikennekaupungissa. Vierailut varataan Varaamo-järjestelmän kautta verkossa. Varauksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Vierailut kestävät yhden tunnin, jonka lisäksi voitte halutessanne syödä retkieväät tiloissamme. Tunnin aikana esikoululaiset opettelevat lasten tärkeimpiä liikennesääntöjä sekä teoriassa että käytännössä. Käytännön harjoittelussa liikutaan ulkona, säässä kuin säässä, sekä jalan että polkuautoillen. Ennakkotehtävä kannustaa lapsia miettimään mitä liikennesääntöjä on olemassa ja miksi. Tunnille voi osallistua maks. 25 lasta. Opetuskielenä on suomi, ruotsinkielisistä liikennekouluista tiedotetaan erikseen.

Tämän viestin lopussa on linkki varausjärjestelmän ensimmäiseen vaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa voit varata yhden vierailukerran kalenterista. Kun olet varannut ensimmäisen vierailuajan, saat sähköpostiisi viestin, jossa annetaan ohjeet ja linkki toisen vierailun varaamiseen. Toisen opetuskerran varattuasi saat sähköpostiisi linkin, josta voit ladata ennakkotehtävän.

Huomioithan että Varaamo-järjestelmä vaatii sisäänkirjautumista, joka onnistuu Helsingin tai Espoon kaupunkien työntekijöiden henkilökohtaisilla tunnuksilla sekä YLE-, Facebook- tai Google+-tunnuksella. Huomaathan että yhdellä tunnuksella voi varata vain yhden ryhmän liikennekoulun.

Lisätietoa varaamisesta tai liikennekoulusta voi kysellä lasten.liikennekaupunki@hel.fi tai 09 310 89047

Huomioithan että seuraava linkki toimii vasta 5.9.2018 klo 8.00 alkaen! Varausjärjestelmään pääset tästä: https://varaamo.hel.fi/resources/av2bsgqmktca

terveisin,

Liikennekaupungin väki