Tiedote esikoulujen aikuisille!

Liikennekaupungin syksyn 2018 eskareiden liikennekouluajat tulevat varattaviksi 5.9.2018 klo 8.00 alkaen!

Syksyn liikennekouluajat ovat tarkoitettu koillisen, itäisen ja kaakkoisen alueen esikouluryhmille. Muiden alueiden vuoro on keväällä. Varauksia otetaan vastaan verkossa Varaamo-järjestelmän avulla. Tarkemmat ohjeet varaamiseen lähetetään päiväkodeille ennen varauspäivää. Ohjeet julkaistaan myös osoitteessa liikennekaupunki.munstadi.fi

Esikouluryhmillä on mahdollisuus tulla liikennekaupunkiin liikennekouluun. Liikennekoulu koostuu päiväkodilla tehtävästä ennakkotehtävästä sekä kahdesta vierailusta liikennekaupungissa. Vierailuiden aikana eskarilaisille opetetaan turvallista liikenteessä liikkumista. Liikenteeseen tutustutaan sekä kävellen että polkuautojen avulla. Vierailu kestää yhden tunnin kerrallaan.