Lapsille kypärä päähän!

Torstaina 28.6. Klo 10-12 Lasten Liikennekaupungissa (Auroranportti 2, Helsinki) tapahtuu!

Pyöräilykouluun osallistuvat alle 10 -vuotiaat lapset saavat maksutta omakseen upouuden kypärän, kunhan kypärä on lapsen päähän sopiva! Kypäriä on kolmea eri kokoa ja niitä riittää 35 ensimmäiselle!

Tapahtuman järjestävät Westpro4U ja Nektaria ry.

Westpro4U ry on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka haluaa kehittää sekä tukea lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä toimintoja Suomessa. Olemme vuosien mittaan tehneet lahjoituksia yli 4000 lapselle ja nuorelle ja järjestäneet useita tempauksia ja lahjoituksia perheille, urheiluseuroille, yhdistyksille, turvakodeille, kerhoille ja päiväkodeille.

Nektaria ry puolestaan pyrkii edistämään onnellista ja parempaa ihmisyyttä tarjoamalla monimuotoista tukea erilaisissa tilanteissa oleville ihmisille, toteuttamalla erilaisia tempauksia ja koulutuksia sekä tuottamalla erilaisia materiaaleja maksuttomaan käyttöön.

#yhdessärakennammeleikin #liikenneturvallisuus #lapset #pyöräilykypärä