Saavuthan julkisilla tai reippaillen!

Liikennekaupungin viereinen Laakson ratsastuskentän pysäköintialue on täynnä pe-su 15.-17.6.2018.

Lähiympäristössämme järjestetään isoja yleisötapahtumia, joten pysäköintimahdollisuudet alueella ovat rajalliset. Liikennekaupungilla ei ole omaa pysäköintialuetta. Saavuthan siis iloisiin perhepäiviimme joko julkisista liikennnettä hyödyntäen tai reippaillen.

Osoitteesta https://www.reittiopas.fi/ löydät itsellesi sopivan liikenneyhteyden. Osoitteemme on Auroranportti 2.

Perjantait ja sunnuntait ovat perhepäiviä ja olemme avoinna klo 10-16. Perhepäivissä omat aikuiset ohjaavat ja opettavat lapsia polkuautoilun turvalliseen liikenteeseen polkuautoillen, liikennekaupunki tarjoaa tilat ja välineet.  Kesätoiminta on maksutonta. Lapset ovat huoltajan vastuulla. Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia. Alueelta löytyy myös pienimuotoinen kahvila, joka palvelee asiakkaita liikennekaupungin aukioloaikoina.