Viikko takana, mitkä fiilikset?

Moikka!

Me ollaan Rosan ja Nova, ja me ollaan nyt oltu noin viikko täällä Lasten liikennekaupungissa töissä. Rosan on kahviovastaava ja Nova hoitaa enemmän asioita opetuksen ja ohjauksen osalta. Vaikka viikko kuulostaa lyhyeltä, niin silti olemme oppineet jo paljon asioita asiakaspalvelusta suojateiden maalaamiseen (vaikka kerran maalattiin vahingossa vääränlainen suojatie :D).

Viikon aikana on ollut myös jännää huomata, miten ihmiset suhtautuvat eri tavalla meihin nuoriin, kun huomaa meidän olevan töissä. Täällä meillä liikennekaupungissa riittää monenlaista eri kulkijaa, mutta kenenkään kanssa ei ole syntynyt minkäänlaisia ongelmia.  Meidän työtiimi on myös ollut todella mukava ja kannustava, joka aamu on kiva tulla töihin. J

Tervetuloa tänne moikkaamaan meitä, polkemaan ja oppimaan! 🙂

Rosan & Nova (17v, 16v)