Syksyn 2018 1.-3.-luokkalaisten liikennekoulu on varattavissa NYT!

1.-3.-luokkalaisten opettajille tärkeä tiedote koskien liikenneopetustuntien varaamista.

Lasten liikennekaupungin varausjärjestelmä on muuttunut! Liikennekaupungin huippusuositut liikenneopetustunnit syksylle 2018 (17.8-28.9.2018) varataan 23.5.2018 klo 8.00 alkaen. Varauksen voi tehdä ainoastaan varaamo.fi-järjestelmän kautta täältä https://varaamo.hel.fi/resources/avv4k2jhwtkq  Varaamo-järjestelmä vaatii toistaiseksi kirjautumista Facebook-, Google- tai YLE-tunnuksilla. Varauksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Noin 1,5h liikenneopetustunnit pitävät sisällään lasten kannalta tärkeimpien liikennesääntöjen opettelua sekä teoriassa että käytännössä. Käytännön harjoittelu toteutetaan liikennekaupungissa kävellen ja pyöräillen. Opetukseen voi osallistua yksi luokka kerrallaan. Yhdellä tunnuksella voi tehdä vain yhden varauksen.