Meidän kesä alkaa 4.6!

Jes! Liikennekaupungin kesä alkaa vihdoin maanantaina 4.6.

Kesä tarkoittaa sitä että nyt kaikilla on mahdollisuus päästä tutustumaan ja harjoittelemaan liikenteessä liikkumista turvallisesti.

Ma-To kaikki lapset (vuonna 2013 syntyneet ja sitä vanhemmat) osallistuvat opetukseen. Lapsi voi osallistua yhteen teoriatuntiin päivän aikana. Käytännönharjoittelun jälkeen pidetään puolen tunnin tauko, jonka jälkeen voi vielä osallistua käytännönharjoitteluun seuraavan ryhmän kanssa. Kesätoiminta on maksutonta. Lapset ovat huoltajan vastuulla.
Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia. Alueelta löytyy myös pienimuotoinen kahvila, joka palvelee asiakkaita liikennekaupungin aukioloaikoina.

LISÄKSI HUIPPUSUOSITTU POLKUAUTOKOULU 5-8 VUOTIAILLE
Polkuautokoulu alkaa joka viikko maanantaisin klo 14.30 koko kesän ajan. Polkuautokoulussa käydään kaksi kertaa saman viikon aikana aina maanantaina alkaen (ma ja ti klo 14.30). Yksi opetuskerta kestää noin yhden tunnin. Ei ennakko ilmoittautumista.

HUOMIOITAVAA: Torstaina 21.6.2018 liikennekaupunki sulkeutuu klo 14.00. Juhannusviikonloppuna 22.–24.6 2018 liikennekaupunki on suljettu.