Yhteistyötahoja kesän 2018 perhepäiviin!

YHTEISTYÖTAHOJA KESÄN 2018 PERHEPÄIVIIN?

MITÄ:

Haemme yhteistyötahoja toteuttamaan toiminnallista ohjelmaa kesäkauden perhepäiviin (pe ja su). Ohjelma voi olla esim. jotain toiminnallista puuhastelua lapsille ja koko perheelle.

Jos toimit liikenneturvallisuuden tai lasten ja nuorten harrastusten tai kulttuurin parissa tai liepeillä voit olla toivomamme yhteistyötaho!

Esimerkki toimintaa voisi olla: askartelua , musiikkituokioita, kesäpelejen esittelyä (ulkona) pyörien huollon opetusta,

MILLOIN:

Kesäkaudella 4.6-5.8.2018, perhepäivinä pe ja su klo 10-16.

MIKSI?

Perhepäivinä ei ole opetustoimintaa ja opetustila on tyhjillään. Kävijöitä voi olla hyvänä päivänä helposti 3-400. Haluaisimme tarjota asiakkaille lisää mielekästä tekemistä ja ohjelmaa, sekä teille mahdollisuuden promota omaa toimintaa.

SUOSIMME:

Nuorten järjestöjä, voittoa tavoittelemattomia ja yleishyödyllisiä järjestöjä ja toimijoita. Ilmaista toimintaa (toki ohessa voi mainostaa omaa toimintaa ja myydä maltillisesti oheistuotteita –tästä sovitaan aina erikseen). Toimijoita jotka aktivoivat kävijöitämme askartelun, leikin, sadutuksen, laulun, tekemisen kautta –liikenteeseen ja liikenneturvallisuuteen.

MITÄ SINULLE?

Mahdollisuus esitellä ja mainostaa omaa lapsille, nuorille ja heidän perheilleen suunnattua toimintaa.

Tarjoamme tilat ja opetusluokasta löytyy tietokone: äänentoistolla ja videotykillä, sekä pöytiä ja tuoleja.
Mahdollinen ulkotoiminta pitää suunnitella niin ettei se häiritse liikennettä tai aiheuta vaaratilanteita.

Mainostamme perhepäivien vaihtuvaa ohjelmaa ja mukana olevia toimijoitan paikanpäällä sekä somessa edellisinä viikkoina. Emme kuitenkaan käytä tähän ylimääräisiä resursseja –mainos kamppanjoita.

HUOMIOITHAN:

Lasten liikennekaupunki on kaikille avointa, maksuton ja uskonnollisesti, sekä poliittisesti sitoutumatonta toimintaa.

Emme anna tilaa pelkästään kaupalliseen käyttöön.

KYSY LISÄÄ:

Teemme alustavaa listaa kiinnostuneista toimijoista vuoden 2018 kesäkaudelle, ota yhteyttä, kysy ja ideoi:

petri.koikkalainen(HASSU:A)hel.fi
puh: 09 310 89047
Lasten liikennekaupunki
Auroranportti 2, 00250 Helsinki

(Kuva Loistoillasta, kuvaaja Pertti Leinonen)