TÄRKEÄ TIEDOTE LASTEN LIIKENNEKAUPUNGISTA ESIKOULURYHMILLE

Huomio! Esikouluryhmät:

Kevään eskareiden Lasten liikennekaupungin ajat ovat nyt täynnä!

Varaus info oli tämä:

Luethan tiedotteen tarkasti alusta loppuun, kiitos

Kevätkauden 2018 (10.1 -28.3 2018) Lasten liikennekaupungin esikoululaisten liikennekouluun voivat ilmoittautua vain Eteläisen, keskisen, läntisen ja pohjoisen Helsingin alueiden sekä yksityisten ja ulkopaikkakuntalaisten päiväkotien esikouluryhmät. Ilmoittautuminen 17.11.2017 klo 8.00 alkaen numerossa 09-310 89047.

Koillisen, itäisen ja kaakkoisen Helsingin alueiden esikouluryhmien ajat ovat menossa parhaillaan ja vapaita aikoja syyskaudelle ei valitettavasti ole enää tarjolla.

———————————————————————————–

Liikennekoulun sisältö:

Päiväkodin esikoululaiset: Esikoululaisten liikennekoulussa perehdytään turvalliseen liikkumiseen liikenteessä jalankulkijana. Opetuksen sisältö koostuu tärkeimmistä jalankulkijan liikennesäännöistä. Teoriaopetuksen lisäksi on käytännön harjoittelua jalankulkijana sekä polkuautoilijana. Liikennekoulu koostuu kolmesta opetuskerrasta, jotka kestävät tunnin. Käytännönharjoittelu tehdään liikennekaupungissa ulkona eli huomioitavaa on säänmukainen varustus. Liikennekoulu on helsinkiläisille esiopetusryhmille maksuton.
Liikenneopetusta esikoululaisille

Lasten liikennekaupungissa