Eväs suositukset kesätyöntekijöille

Lasten liikennekaupungin lähistöllä ei ole ruokailumahdollisuutta, jonka takia kesätyöntekijän täytyy muistaa tuoda omat eväät mukanansa.

Minä suosittelen tuomaan salaattia lounaaksi, jota olen itse joka päivä syönyt. Se sopii lämpimälle tai kylmemmälle päivälle ja pienellä vaihtelulla siihen ei kyllästy. Omaan salaattiini on kuulunut salaattipohja; salaatinlehtiä, kurkkua, paprikaa, tomaattia, fetajuustoa, basilikaa ja ripaus pippuria, tämän lisäksi olen vaihdellut tonnikalan, lohen, kanan, kanamunien, pastan ja couscousin väliltä.

Muita eväs suosituksia:

Lämpimälle päivälle:

Salaatti
Voileipä

Kylmälle päivälle:

Nuudelit
Pikapuuro
Lämmin sosekeitto
Uudetperunat, falafeli + salaatti

Jos unohdat tuoda eväitä kotoa voit työmatkalla käväistä kaupan kautta. Hyviä vaihtoehtoja ovat karjalanpiirakat ja muut paisto-osastolta löytyvät, skyr, hedelmät tai nuudelit.
Työaikaan sisältyy 30 minuutin lounastauko sekä 10 minuutin kahvitauko. Kahvitauolle suosittelen tuomaan jotain välipalaa esimerkiksi hedelmän, jotta jaksaa päivän loppuun asti. Liikennekaupungin ruokailutilasta löytyy mahdollisuus mikrolämmitykseen sekä vedenkeittoon.

Ida, 17v