Lasten liikennekaupungin ohjelma kesälle 2017 (5.6 -6.8.17)

Ma-To kaikki lapset (vuonna 2012 syntyneet ja sitä vanhemmat) osallistuvat opetukseen. Oppitunnit alkavat aina tasatunnein! Joten kannattaa tulla ajoissa.
Teoria osuus pidetään luokassa ja ajamaan mennään vasta sen jälkeen.
Kesätoiminta on maksutonta. Lapset ovat huoltajan vastuulla. Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia.

Lapsi voi osallistua yhteen teoriatuntiin päivän aikana.
Jos haluatte ajaa uudelleen käytännönharjoittelun jälkeen:
pidetään puolen tunnin tauko, jonka jälkeen voi vielä osallistua
käytännönharjoitteluun seuraavan ryhmän kanssa, jos välineitä riittää.

Meillä on pieni kahvila (toimii käteisellä, parhaiten kolikoilla), mutta omiakin eväitä saa tietysti ottaa mukaan.

LISÄKSI BOONUS OHJELMANA HUIPPU SUOSITUT:

POLKUAUTOKOULU 5-8 VUOTIAILLE

Polkuautokoulu alkaa joka viikko maanantaisin klo 12.30 koko kesän ajan.
Polkuautokoulussa käydään kaksi kertaa saman viikon aikana aina maanantaina alkaen (ma ja ti klo 12.30).
Yksi opetuskerta kestää noin yhden tunnin. Ei ennakko ilmoittautumista.

PINKUN POLKUPYÖRÄKOULU keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30- 14.00.

Polkupyöräkoulu on tarkoitettu koululaisille jotka hallitsevat pyörällä ajon ilman apupyöriä.
Polkupyöräkoulu on kaksipäiväinen alkaen aina keskiviikkoisin. Ei ennakko ilmoittautumista.

Koululaiseksi laskemme lapset jotka ovat käyneet jo koulua, ainakin ensimmäisen luokan.