Sinä teet suojatien -koulun alku tapahtuma 10.8.16

Liikenneturva kumppaneineen järjestää 10.8.2016 klo 12.00  Lasten liikennekaupungissa Sinä teet suojatien -koulun alku tapahtuman. Tapahtumassa esitellään Sinä teet suojatien sekä Helsingin kaupungin Raitaritarit – Rändernas riddare -liikenneturvallisuuskampanjat.

Tapahtumaan osallistuvat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner sekä Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.

Liikenneturvan koulutuspäällikkö Satu Tuomikosken lisäksi paikalla ovat poliisitarkastaja Kari Onninen Poliisihallituksesta, puheenjohtaja Martti Korhonen Moottoriliikenteen keskusjärjestöstä, Puheenjohtaja Timo Everi jääkiekkojoukkue HIFK:sta sekä Helsingin Jääkiekkotuomarit.

Tilaisuudessa tuodaan esiin:
Miten voimme tukea turvallisia koulumatkoja?
Millainen on Helsingin turvallisuustilanne juuri nyt?
Millainen on lasten koulumatkojen turvallisuus 2016?
Mitä kaupungit ja muut yhteisöt voivat tehdä liikenneturvallisuutta parantaakseen?

Lisäksi julkaisemme tuoreimmat tiedon suojatieturvallisuudesta Suomessa.

Paikalla ovat myös Helsingin poliisilaitoksen ratsupoliiseja.

Tilaisuudessa osallistujia kannustetaan maalauttamaan kasvoilleen suojatieraidat ja sitoutua näin omilla kasvoilla turvallisten suojateiden edistämiseen. Suojatiekuvat toimivat kampanjan digitaalisina julisteina.