Miksi meidät valittiin töihin lasten liikennekaupunkiin

Kahden kesänuoren mietteitä siitä, miksi juuri meidät valittiin töihin.

Meitä pyydettiin kirjoittamaan blogia siitä, kuinka juuri meidät valittiin töihin Lasten liikennekaupunkiin. Haastatteluun otettiin kahdeksan nuorta ja viisi valittiin kesätöihin. Haastattelussa kysyttiin monia kysymyksiä. Tärkein kysymyksistä oli varmaan se, että onko valmis vetämään oppitunteja pienille lapsille.

On hyvä, jos on aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Toinen meistä on esimerkiksi ollut TET-harjoittelussa koulussa ensimmäisen luokan oppilaiden kanssa ja valmentamassa jalkapalloa 04-syntyneille pojille. Ja toinen on ollut päiväkodissa 1-3-vuotiaiden lasten ryhmässä. Lisäksi olemme olleet lapsenvahtina tuttaviemme lapsille.

Olisi hyvä myös osata englantia ja ruotsia sujuvasti, mutta se ei ole aivan välttämätöntä. Täällä ollessa töissä on tullut vastaan tilanteita, joissa asiakkaat eivät ole puhuneet suomea.  Tällaisissa tilanteissa kielitaidosta on ollut hyötyä.

Positiivinen asenne, tiimityöskentelytaidot ja sosiaalisuus asiakkaiden kanssa ovat plussaa asiakaspalvelutyössämme. Ahkeruus ja omatoimisuus ovat myös hyödyllisiä jokaisessa työpaikassa.

Benjamin 16v. & Emmi 17v.